Auktion ska vara ett nöje

Reagera ,

Efter att ha varit på auktion i Kalmar Folkets Park den 16 oktober måste jag få tycka till. Hur behandlar ni era kunder som kommer för att ha lite trevligt några timmar?

Bud tas upp igen efter att klubban fallit, vilket inte är okej, anbudsförfaranden står inte alltid på lappar, det är vä inte meningen att auktionsförättaren ska stå och buda åt sig själv? När detta sker slås det väldigt snabbt och då till hans fördel.

Givetvis får ni som äger firman buda på saker, men sköt det snyggt. Gör klart före vad ni vill ha och skriv upp som anbud, då är det helt okej.

Kvällens katastrof var när en av ägarna ställer sig och applåderar åt publiken. Återigen ett bud som tas upp och kunden i publiken förlorar. Detta kallar jag dåligt uppförande. Vill ni över huvud taget ha kunder till era auktioner? Tänk till och låt auktionsdagen bli ett nöje.

Besökare

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.