Men det slutade med säsongens första förlust.
Nyheter • Publicerad 11 maj 2014
Lukas Hägg Johansson fick släppa två bollar förbi sig.
Lukas Hägg Johansson fick släppa två bollar förbi sig.Foto: Christer Thorell
Mergim Smakolli och Jim Stahre deppar efter 2-1-förlusten mot Trelleborg.
Mergim Smakolli och Jim Stahre deppar efter 2-1-förlusten mot Trelleborg.Foto: Christer Thorell

– Det studsar inte vår väg just nu, konstaterar Larsson som dock var nöjd med det spelmässiga.

– Vi tar med oss fantastiskt mycket positivt från den här matchen. Vi har bara spelat fyra matcher och i förlängningen är det prestationen som ska leda till resultat.

Oskarshamns AIK stod upp riktigt bra i den första halvleken. Chanser fanns också och bland annat brände Filip Jägerbrink en straff.

– Det är en ruggig räddning av deras målvakt (Fredrik Persson) nere vid stolproten, säger Larsson.

I andra halvleken var Trelleborg pigga i inledningen och det var också de som skulle ta ledningen. Olivier Karekezi gjorde 1–0 på en nick.

OAIK vägrade dock att vika ner sig. Anton Agebjörn kvitterade eter att ha sprungit sig loss några minuter efter 1–0-målet.

Strax efter 1–1-målet hade OAIK ytterligare en bra chans, men Trelleborg skulle få sista ordet. Med fem minuter kvar av ordinarie tid avgjorde Anes Mravac matchen med sitt 2–1-mål.