”Revisorerna borde titta på järnvägsstationen”

Oskarshamn Artikeln publicerades
Eva-Marie Hansson, M.
Foto: Daniel Svensson
Eva-Marie Hansson, M.

Eva-Marie Hansson, oppositionsråd (M), tycker bland annat att projektet med järnvägsstationen spårat ur när hon ger sin syn på det politiska läget.

Arbetsmarknad: –Vi har haft högkonjunktur i Sverige, det är bra även för oss. Vi har några företag som är blomstrande. Men OKG:s avveckling av O1 och O2 har påverkat flera branscher och underleverantörer. Även om det kunde ha blivit värre så har människor fått gå från sina arbeten. En hel del unga står utanför arbetsmarknaden och ungdomar går ut grundskolan utan behörighet till gymnasiet.

Äldre: – Vi vill fortsätta fortsätta verka för ett allaktivitetshus för äldre, vi har jobbat med frågan under mandatperioden. Dessutom saknas det fortfarande bostäder för de äldre.

Övrigt: – Projektet järnvägsstationen har spårat ur, det borde revisorerna titta på. Vi anser fortfarande att kommunens ska bedriva kärnverksamhet i stället för att lägga pengar på en biostad. Det är viktigt med ordning och reda i ekonomin och vi var emot skattehöjningen på 75 öre.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.