Premiären för politikerpub lockade få

Oskarshamn Artikeln publicerades
Den första av två träffar kallat politikerpub hölls på Hotell Post. Samtliga partier i kommunfullmäktige fanns på plats.
Foto: DANIEL SVENSSON
Den första av två träffar kallat politikerpub hölls på Hotell Post. Samtliga partier i kommunfullmäktige fanns på plats.

Det var nästan lika många politiker framme på scenen som det satt åhörare i publiken under den första politikerpubträffen.

På torsdagskvällen ägde den första av två politikerpubträffar rum på Hotell Post. Samtliga partier i kommunfullmäktige deltog och entreprenörskap och etablering var temat för kvällen. Johnny Rönnfjord var moderator och Attraktiva Oskarshamn arrangör. Ett tiotal personer satt i publiken. Den andra träffen är om två veckor, då med bostäder och kompetensförsörjning som tema.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.