Biljetterna sålde slut – på fem minuter: ”I nivå med Bieber-konsert”

Oskarshamn Artikeln publicerades

Det drar ihop sig till årets rugbyfest i sporthallen. Kristineberg och Rödsleskolan i Krösa-laget möter Valhallaskolan den 28 april. Biljetterna släpptes i måndags kväll.

– Intresset var otroligt stort. Det tog inte mer än fem minuter så hade alla 546 biljetter sålts, säger Peter Sjögren, fritidsledare och arrangör av de årliga rugbymatcherna mellan högstadieskolorna i Oskarshamn

– Det innebär att nästan alla är slut, men samtliga spelare i respektive lag har två biljetter var- och de som inte hämtas ut kommer säljas, så det är inte helt kört för de som inte fick en biljett.

 

Peter Sjögren, fritidsledare och arrangör av de årliga rugbymatcherna mellan högstadieskolorna i Oskarshamn.
Foto: Per Hammenvik
Peter Sjögren, fritidsledare och arrangör av de årliga rugbymatcherna mellan högstadieskolorna i Oskarshamn.

Är du förvånad över det stora intresset?

– Lite faktiskt, det är nästan i nivå med en Justin Bieber-konsert (skratt). I år kunde vi också sälja on-line tack vare ett samarbete med Craftstaden.

Hur blir upplägget för rugbyn i år?

– Det blir i stort sett samma som förra året med två matcher, en för killarna och en för tjejerna. Vi hade planer på att arrangera en fest efteråt men vi var lite sent ut så det får bli till ett annat år.

Hur förbereder sig lagen för matcherna?

– De tränar för fullt och har så gjort sedan i augusti förra året. Det är också många som vill vara med och det visar hur uppskattad den här traditionen är.