Nyöppning för Jysk

Oskarshamn Artikeln publicerades
Ingalill Andersson och Sara Ryd var några av de som passade på att besöka Jysks nya butik som öppnade på torsdagsförmiddagen.
Foto: Roger Carlsson
Ingalill Andersson och Sara Ryd var några av de som passade på att besöka Jysks nya butik som öppnade på torsdagsförmiddagen.

Det nya handelsområdet i Oskarshamn kompletterades på torsdagen med ytterligare en butik då Jysk höll nyöppning efter att ha etablerat sig i nya lokaler.

Det blev rusning till butiken när personalen med distriktschefen Christoffer Bergqvist i spetsen tog emot de första besökarna.

– Vi är väldigt glada att vi har kunnat flytta in i en helt ny butik. Den gamla var inte alls anpassad för vårt nya butikskoncept och det har gjort att vi inte kunnat erbjuda samma sortiment som i andra butiker, sa Christoffer Bergqvist.

Jysks nya butik har en yta på cirka 1000 kvadratmeter.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.