Akrobatik på skördefest

Kristdala Artikeln publicerades
Medlemmarna i Varieté Vagant från västkusten showade i regnet i Kristdala. Gruppens halsbrytande föreställning drog ned många applåder. 3 bilder
Foto:Johan Winsell
Medlemmarna i Varieté Vagant från västkusten showade i regnet i Kristdala. Gruppens halsbrytande föreställning drog ned många applåder.

Det fina vädret uteblev. Men trots ett lätt, strilande regn så blev ändå lördagens skördefest mycket lyckad. Störst jubel fick akrobaterna i Varieté Vagant.

Årets skördefest med Kristdala samhällsförening som arrangör blev på grund av vädret inte den publiksuccé som många hoppats på och säkert räknat med. Men det lätta regnet skrämde inte bort alla besökare och många kom till torget där ett stort antal utställare fanns på plats.

– Vi är trots allt nöjda. Det regnar inte så mycket och vi har mycket att bjuda på den här gången, sa Annika Gunnarsson i arrangörsledningen när medlemmarna i Varieté Vagant precis avslutat sin första föreställning för dagen.

Gruppen bjöd på akrobatik på hög nivå och inte minst den unga publiken jublade åt framträdandet vid scenen. Det följdes senare upp med en uppvisning av hur man tar sig fram på styltor.

– Det är en jätteduktig grupp som är här på besök, de har bekanta i trakterna och vi är glada över att de hade möjlighet att besöka oss, sa Annika Gunnarsson.

Skördefesten bjöd på fler framträdanden. Under eftermiddagen spelade både Dimpker Brothers samt Gulliz Hast och Åke Larsson.