Artiklar om frågan

Patricia Andersson, Oskarshamn: – Ja, jag älskar ju att duscha, helst varje dag men i högst 15 minuter. Jag tycker om att vara ren och så tvättar jag kläder endast en gång i veckan. Om jag handlat vatten så återanvänder jag flaskan, fyller på med nytt och ställer sen i kylen. Mitt tips är att inte låta vattnet rinna i onödan, utan bara använda när det behövs.
Foto:
Oskarshamn 12 augusti

Frågan: Hur minskar du din vattenanvändning?

Johanna Ohlsson, Oskarshamn: – Nej, min cykel har inte blivit stulen. Men jag har hört att det är bra att låsa fast den vid något och även sätta ett slanglås i hjulet. Sämsta platsen att ställa den på är vid gatan eller under en längre tid på ett öppet torg till exempel.
Foto:
Oskarshamn 15 juli

Har du fått cykeln stulen?

Maja Strand, Oskarshamn: – Jag kommer att satsa på grönkål, det är gott, nyttigt och vackert att blanda med sommarblommor. Sedan ska jag även odla solrosor, klockranka, luktärter, tomater och gurka. – Om man inte är en van odlare så skulle jag rekommendera att börja med tomater, de är lättodlade. Örter av olika slag är också ett bra tips, de kan man köpa som färdiga plantor och ha i ett fönster inomhus.
Foto:
Drömboende 27 april

Vad kommer du att odla i vår?