Trenden är att fler äldre röstar

Torslunda Artikeln publicerades
Röstmottagaren Mattias Mild i Torslunda sporthall i valdistriktet Skogsby, märker att fler äldre röstar än yngre. ”Det följer den vanliga trenden vid val
Foto: Pia Olofsson
Röstmottagaren Mattias Mild i Torslunda sporthall i valdistriktet Skogsby, märker att fler äldre röstar än yngre. ”Det följer den vanliga trenden vid val", säger han.

På söndagen såg det ut som att fler äldre än yngre tog sig till vallokalen.

Det säger röstmottagaren Mattias Mild i Torslunda sporthall i valdistriktet Skogsby. Han kontrollerar vilka som röstat i röstlängderna där det syns att valdeltagandet är högre bland de äldre än bland de yngre.

– Det följer den vanliga trenden vid val, säger han.

–Vi har haft en strid ström av röstande under dagen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.