Personbil av vägen utanför Djupvik

Djupvik Artikeln publicerades

Kvart i 13 på söndagseftermiddagen larmades räddningstjänsten till väg 136, mellan Borgholm och Byxelkrok, utanför Djupvik, där en personbil kört av vägen.

Räddningstjänst och polis anlände till platsen och höll sedan vägen helt avstängd en kortare stund. Vid 13:30 uppgavs till tidningen att man skulle släppa på trafiken i södergående körfält inom bara ett par minuter och vägen borde vid det här laget vara helt körbar igen.

Ambulans var under eftermiddagen på plats och tog med sig föraren till sjukhuset, då denne sagt sig haft ont i ryggen efter olyckan.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.