Moderaterna: ”Mer och mer en one-man-show”

Borgholm Artikeln publicerades
Marcel van Luijn (M).
Marcel van Luijn (M).

Bra mandatperiod men försämrat politiskt klimat är betyget från Moderaterna.

Marcel van Luijn (M) säger att utvecklingen på Ekerum, Bovieran, flera bostäder, etablering i Triangeln och investeringar på norra Öland har varit bra.

– Kommunens ekonomi hamnade i besvärligt läge i höstas men nu ser ekonomin i kärnverksamheterna ut att återhämta sig. Det är tack vare Moderaternas krav på nämnderna att vidta åtgärder för att få en budget i balans.

Politikernas samarbete får sig en törn när Moderaterna ger sin syn på situationen.

– Samarbetet började bra i kommunledningen men sedan har det blivit mer och mer en one-man-show. Det är ironiskt nog efter det att kommunfullmäktige beslutade om en ny vision där tillsammans blev ett viktigt ledord.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.