Klart: Hon blir kultur- och fritidschef i Mörbylånga

Mörbylånga Artikeln publicerades
Eleonor Rosenqvist blir kultur- och fritidschef i Mörbylånga.
Eleonor Rosenqvist blir kultur- och fritidschef i Mörbylånga.

Eleonor Rosenqvist blir ny kultur- och fritidschef i Mörbylånga kommun.

– Jag är oerhört tacksam över att få den här möjligheten. Jag ser med tillförsikt fram emot att tillsammans med medarbetarna driva verksamheterna framåt mot gemensamma mål, säger Eleonor Rosenqvist i ett pressmeddelande.

Eleonor Rosenqvist började arbeta i Mörbylånga kommun 2014 och sedan sommaren 2017 har hon varit tillförordnad kultur- och fritidschef i kommunen.

– Vi vet att vi får en mycket kompetent ledare som kommer att bidra med ett stort engagemang. Eleonor har tillsammans med medarbetarna inom kultur-, natur- och fritidssektorn en stor utmaning framför sig. Men vi vet att Eleonor med sitt mod och sin kapacitet kommer utveckla verksamheterna på ett positivt sätt, säger kommundirektör Ann Willsund i pressmeddelandet.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.