Annons

Winnerbäck till Borgholms idrottsplats

Det blir en sommar på vägarna även nästa år för Lars Winnerbäck. Redan innan höstens konsertturné är färdig presenteras en stor sommarturné som kommer till Borgholm den 25 juli.
Nyheter • Publicerad 3 december 2009
Det blir en stor sommarturné med Lars Winnerbäck även 2010.
Foto: Henrik Montgomery/Scanpix
Det blir en stor sommarturné med Lars Winnerbäck även 2010. Foto: Henrik Montgomery/ScanpixFoto: 

Lars Winnerbäck kommer att få sällskap på turnén av ytterligare ett antal artister och spelningarna kommer att ske på två scener. Vilka förbanden blir har ännu inte tillkännagetts.

Lars Winnerbäck blir därmed den förste soloartist att tillkännage en stor turné nästa sommar.

Annons

Winnerbäck kommer bland annat att spela på två festivaler; Piteå dansar och ler och Storsjöyran i Östersund. Den 25 juli spelar han på Idrottsplatsen i Borgholm och det blir också en spelning i Linköping, första gången Winnerbäck spelar i sin gamla hemstad på fem år, uppger turnéarrangören United Stage i ett pressmeddelande. Det blir också turnépremiären den 8 juli. Biljetterna till turnén släpps den 10 december.

Turnéplan: 8/7 Linköping, 10/7 Landskrona, 15/7 Langesund, 16/7 Göteborg, 23/7 Västervik, 24/7 Ronneby, 25/7 Borgholm, 28/7 Gävle, 29/7 Järvsö, 30/7 Piteå dansar och ler, 31/7 Storsjöyran i Östersund, 5/8 Hok, 7/8 Stockholm, 14/8 Strömsholm, 15/8 Örebro, 20/8 Karlstad, 21/8 Oslo. (TT Spektra)

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons