Annons

United stänger av supporter för rasism

Fotboll • Publicerad 23 oktober 2019
Den Manchester United-supporter som skrek rasistiska kommentarer till Liverpools Trent Alexander-Arnold i helgens match stängs nu av.
Den Manchester United-supporter som skrek rasistiska kommentarer till Liverpools Trent Alexander-Arnold i helgens match stängs nu av.Foto: Jon Super/AP/TT

Manchester United stänger av en supporter som fällde rasistiska kommentarer mot Liverpools Trent Alexander-Arnold under söndagens hemmamatch i Premier League.

"Den här personen är inte välkommen till Old Trafford och vi kommer att fortsätta att agera mot alla som vi kan visa har fällt rasistiska eller diskriminerande kommentarer, antingen på nätet eller under våra matcher", säger en talesperson i ett uttalande.

Annons

"Rasism och all form av diskriminering är helt oacceptabelt och tillhör inte klubbens värdegrund."

Den engelska ligan uppmanar fotbollssupportrar att anmäla all form av rasism och diskriminering i sin kampanj "Ingen plats för rasism".

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons