Sträcka på E22 stängs av under hela helgen

Blekinge Artikeln publicerades
Klicka på bilden för att se hela.
Foto: Trafikverket
Klicka på bilden för att se hela.

Från fredag kväll den 13 september till måndag morgon 16 september kommer sträckan mellan Fågelmara och Brömsebro på E22 stängas av.

Det är en så kallad rörbro, eller vägtrumma, som går under E22 och ska bytas ut. Under tiden arbetet kommer trafiken ledas om. Även linjebussar påverkas av arbetet.

Trafik söderifrån leds via Kristianopel på väg 757, 763 och 749.

Trafik norrifrån leds förbi via Torsås och Flyeryd på väg 504, 513 och 758.

Redan i dag förbereds arbetet och Trafikverket varnar därför för att hastighet begränsas till 30 kilometer i timmen från Fågelmara Norra till Tockamåla i riktning mot Kalmar. Den begränsning kommer vara ända fram till den 20 september.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.