Nöje & Kultur

Rydström som mafioso

Nöje & Kultur Artikeln publicerades

Kalmar FF-spelarna börjar bli riktigt rutinerade mannekänger. På torsdagskvällen var det återigen dags att äntra catwalken på Kopparslagaren i Kalmar. Men modevisningens kupp stod Nanne för.

Förra året överraskade nog Henrik Rydström mest när han gjorde entré som pimp i päls och klackstövlar med ett koppel tjejer i bilen.
Precis som ifjol dök lagkaptenen upp sist i torsdagskvällens bilcortége. Denna gång i en Jaguar från 1950-talet till tonerna av ledmotivet i Gudfadern. I Panama-hatt, smoking och med en katt på sin arm skred Rydström fram på röda mattan.
Väl på catwalken blev modeller och publik plötsligt grundlurade. Från scen aviserades att man i sista stund lyckats övertala en speciell mannekäng att vara med – nämligen Nanne! Snacka om förvirring och skratt när istället schlagerstjärnan Nanne Grönvall gjorde entré.
– Ända sedan vi kom på idén med Kalmar FF i Fokus för fem år sedan har vi lekt med tanken på att göra något kring Nanne B och Nanne G. Att vi äntligen fick allt på plats är verkligen otroligt roligt, säger Adam Lindrooz från Alarmstreet Media som ger ut magasinet Kalmar FF i Fokus.
Torsdagskvällens modevisning arrangerades av Alarmstreet Media och Kalmar FF i samarbete med Kopparslagarens Handelsförening, Harrys och Svensk Fastighetsförmedling.
Nanne Grönvall som i år firar 25 år som artist återkom även efter modevisningen för en kortare scenshow.