Annons

Rydström som mafioso

Kalmar FF-spelarna börjar bli riktigt rutinerade mannekänger. På torsdagskvällen var det återigen dags att äntra catwalken på Kopparslagaren i Kalmar. Men modevisningens kupp stod Nanne för.
Nyheter • Publicerad 7 maj 2010
Foto: Anders Johansson
Foto: Anders Johansson
Foto: Anders Johansson
Foto: Anders Johansson
Foto: Anders Johansson
Foto: Anders Johansson

Förra året överraskade nog Henrik Rydström mest när han gjorde entré som pimp i päls och klackstövlar med ett koppel tjejer i bilen.

Precis som ifjol dök lagkaptenen upp sist i torsdagskvällens bilcortége. Denna gång i en Jaguar från 1950-talet till tonerna av ledmotivet i Gudfadern. I Panama-hatt, smoking och med en katt på sin arm skred Rydström fram på röda mattan.

Annons

Väl på catwalken blev modeller och publik plötsligt grundlurade. Från scen aviserades att man i sista stund lyckats övertala en speciell mannekäng att vara med – nämligen Nanne! Snacka om förvirring och skratt när istället schlagerstjärnan Nanne Grönvall gjorde entré.

– Ända sedan vi kom på idén med Kalmar FF i Fokus för fem år sedan har vi lekt med tanken på att göra något kring Nanne B och Nanne G. Att vi äntligen fick allt på plats är verkligen otroligt roligt, säger Adam Lindrooz från Alarmstreet Media som ger ut magasinet Kalmar FF i Fokus.

Torsdagskvällens modevisning arrangerades av Alarmstreet Media och Kalmar FF i samarbete med Kopparslagarens Handelsförening, Harrys och Svensk Fastighetsförmedling.

Nanne Grönvall som i år firar 25 år som artist återkom även efter modevisningen för en kortare scenshow.

Carin Janefrid
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons