Annons

Ölandsduo och Zillah & Totte till Bergkvara

Ölandsduon Numera! samt buktalerskan Zillah med apan Totte är klara för årets Bergkvarafestival.
Nyheter • Publicerad 12 april 2013
Zillah & Totte
Zillah & TotteFoto: Leif R Jansson / SCANPIX
Numera!
Numera!Foto: Pressbild

Det var i höstas som de båda grabbarna från Öland, Martin Nilsson och Filip Rörström blev upptäckta av skivbolaget EMI och snart släpptes första singeln "Varför gör du det med honom?". Videon fick snabbt över 100 000 visningar på Youtube och sedan dess har duon släppt låten "Dum i huvudet" .

En duo är även buktalerskan Zillah och hennes apa Totte. Zillah Andrén var bara 18 år nät hon vann TV 4:as Talang 2007. Hon har sedan dess släppt två album och lett en egen talk show. Apan Totte köpte hon som tolvåring i en leksaksaffäri London. I Bergkvara kommer Zillah & Totte bjuda på en förestälning med sketcher, musik och trolleri.

Annons

Sedan tidigare är State of Drama och Agnes bokade till festivalen som äger rum den 20 juli. Agnes, som gör sin första Sverigeturné, är, enligt Aftonbladet, klar för kommande säsong av TV 4:s succéprogram "Så mycket bättre".

– Det är otroligt häftigt att vi nu på fyra säsonger har bokat fyra artister som varit, eller ska vara med, i programmet - Mikael Wiehe, Darin, Agnes och Ebbot från Soundtrack of our lives, säger festivalgeneralen Kent Johansson.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons