Annons

Ny stjärnkonstellation på slottet

Stjärnorna är på plats på Lejondals slott där en ny säsong av Stjärnorna på slottet" just nu spelas in.
Vi har pratat med Pernilla Wahlgren och Måns Möller om förväntningar, spöken och om att släppa fram barnet i sig.
Tv • Publicerad 2 juli 2019
Årets upplaga av "Stjärnorna på slottet" spelas in på Lejondals slott, norr om Stockholm. Årets deltagare är Pernilla Wahlgren, Björn Kjellman, Dragomir Mrsic, Julia Dufvenius Wollter och Måns Möller. Pressbild.
Årets upplaga av "Stjärnorna på slottet" spelas in på Lejondals slott, norr om Stockholm. Årets deltagare är Pernilla Wahlgren, Björn Kjellman, Dragomir Mrsic, Julia Dufvenius Wollter och Måns Möller. Pressbild.Foto: Janne Danielsson/SVT

Årets deltagare i det populära tv-programmet är Pernilla Wahlgren, Måns Möller, Dragomir Mrsic, Julia Dufvenius Wollter och Björn Kjellman.

– Folk kom hit på lite olika sätt. Björn Kjellman cyklade från Stockholm, det tyckte jag var strongt. Pernilla hade privatchaufför och lyxbil. Jag åkte egen bil, det var inte så flashigt kanske, säger komikern Måns Möller.

Annons

Den mest spektakulära entrén gjorde dock skådespelaren och kampsportaren Dragomir Mrsic.

– Han kom med två stora vattenmeloner på axlarna. Jag vet inte vad han ska göra med dem, men det såg tungt ut, fortsätter Måns Möller.

Inga skrattkrav

Som ståupp-komiker är Måns Möller van vid att dela med sig av anekdoter ur sitt liv.

– Här hinner man gå lite djupare. På scenen har man 30 sekunder på sig till första skrattet. Här finns inga skrattkrav. Folk verkar genuint intresserade, det märkte man redan vid välkomstdrinken, säger han.

Pernilla Wahlgren slår själv fast att hon är den av deltagarna som är mest van vid att öppna sig för tv-publiken, detta genom sin realityserie "Wahlgrens värld".

– Men i ”Wahlgrens värld” har vi inte pratat så mycket om min karriär, säger hon och poängterar hur mycket hon ser fram emot de andra deltagarnas berättelser.

Mamma och kollega

För många svenskar är två av Pernilla Wahlgrens barn, Bianca och Benjamin Ingrosso, i dag större kändisar än hon själv.

TT: Kommer du att prata om dina barn?

– Man pratar om sitt liv och där ingår mina barn så klart jättemycket. Att ha barn som också har slagit igenom är ju lite annorlunda, plötsligt är man inte bara mamma utan även kollega. Jag var på löpsedlarna på alla skvallertidningar, nu har Bianca och Benjamin tagit över. Hur det känns är kanske något som jag kan prata om.

"Ovanlig aktivitet" utlovas

Även Måns Möllers familj kommer att få utrymme.

Annons

– Jag vill berätta lite om att jag är pappa till en liten pojke som inte blev bjuden på några kalas, säger komikern, som de senaste åren har cyklat genom Europa och USA för att samla in pengar till barn som precis som hans egen son har autism.

Varje deltagare har sin egen dag och Pernilla Wahlgren utlovar "en ovanlig aktivitet" när det är hennes tur.

– Jag gillar att ta fram barnet i mig. Jag får ofta höra att "herregud, du har fyllt 50, så gör man inte då" eller "gud, vad pinsamt av någon som har fyllt 50", säger hon.

"Kan springa in till Dragomir"

Måns Möller har hört att det ska finnas en vålnad på slottet.

– Ett kvinnligt spöke. Det var olycklig kärlek och hon dränkte sig i sjön här, säger han.

TT: Spöken, är det något som gör dig nervös?

– Jag kan alltid springa in till Dragomir om jag blir rädd, det känns ändå tryggt.

Helena Gustavsson/TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons