Nostalgisk bildspecial från studenten

Kalmar Artikeln publicerades
Många jublande studenter har passerat på Barometern-OT:s tidningssidor genom åren. Här presenterar vi en bildkavalkad med guldkorn ur arkivet och passar på att efterlysa läsarnas bästa studentbilder.
Många jublande studenter har passerat på Barometern-OT:s tidningssidor genom åren. Här presenterar vi en bildkavalkad med guldkorn ur arkivet och passar på att efterlysa läsarnas bästa studentbilder.

Det stora ögonblicket. Stunden alla väntat på. Att få springa ut till familj, släkt och vänner i sin studentmössa. En känsla man aldrig glömmer. Vi har blickat bakåt i Barometern-OT:s arkiv. Här hittar ni några av alla våra guldkorn från studentdagen.

Sjung om studentens lyckliga dag...Många jublande studenter har passerat på Barometern-OT:s tidningssidor genom åren. Vi har grävt i arkivet och nedan hittar ni en bildkavalkad med en lång rad härliga studentbilder från åren som gått.

Vi passar dessutom på att utlysa en liten tävling med läsarnas bästa studentbilder. Kanske har du en fantastisk bild från tidigare år som säger allt om hur det känns den där magiska studentdagen eller lyckas du fånga den där sköna känslan på någon studentavslutning nu i veckan. Mejla din bild till bonus@barometern.se eller tagga din bild med #barometernläsarbild på instagram så är du med och tävlar om två biljetter till premiären av Trassel i Krusenstiernska gården i Kalmar den 27 juni. Vinnaren presenteras måndagen den 17 juni.

Studenter springer ut till väntande familj, släkt och vänner på Stagneliusskolan  1986.
Studenter springer ut till väntande familj, släkt och vänner på Stagneliusskolan 1986.

Kolla in bildspelet med studentbilder från 1984 och framåt

+ 34

Kolla in bildspelet med studentbilder från 2010 och framåt

+ 20

En del klasser bara skriker ut sin lycka medan andra sjunger eller dansar på sitt studentutspring. 2017 utsåg vi på Barometern de tre bästa studentutspringen som vi stötte på under vår rapportering. Se klippet nedan.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.