Ljungberg varnad när Arsenal föll

Fotboll • Publicerad 21 oktober 2019
Målskytten Lys Moussett, i mitten, firar med lagkamrater segermålet mot Arsenal.Foto: Rui Vieira/AP/TT

Unge anfallaren Bukayo Saka föll i en duell på väg mot ett friläge – och Arsenal trodde att domaren Mike Dean skulle blåsa.

Det gjorde Dean. För frispark för Sheffield United och sedan gav han Saka en varning för filmning.

Något som blev för mycket för Fredrik Ljungberg, Arsenals assisterande tränare. Och Dean plockade upp det gula kortet igen.

Matchen i Premier League? Den vann Sheffield United med 1–0. Lys Mousset stötte från nära håll in segermålet efter en hörna i första halvlek.

Arsenal skapade några farliga chanser i första halvlek, men vägde lätt mot ett hårt arbetande, fysiskt Sheffield. Efter nio spelade omgångar är Arsenal femma och Sheffield U nia i tabellen.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.