Igelström drabbad av tumör: ”Trött så att jag gråter”

KARLSHAMN Artikeln publicerades
Emma Igelström har blivit en riktig Ironmanprofil i Kalmar.
Foto: Anders Johansson
Emma Igelström har blivit en riktig Ironmanprofil i Kalmar.

Tidigare elitsimmaren och Ironmanprofilen Emma Igelström har under sju månader lidit av kraftiga smärtor på grund av en tumör i livmodern. Det skriver hon i ett känslosamt inlägg på Instagram.

Emma Igelström skriver om sin kamp mot tumören och smärtan. Tumören beskrivs som en snäll sort som ska tas bort om några veckor.

”Jag har under sju månader haft en överjävlig smärta under menstruationen som numera varar två veckor. Jag har strålats, jag går på starka smärtstillande, jag har låga blodvärden, jag får äta järntabletter, tabletter för magen för jag får ont i magen av järntabletterna. Jag är helt sänkt efter de veckorna. Totalt utmattad. Trött så att jag gråter, trött så att jag inte orkar göra något mer än precis det som krävs av mig. Petar någon på mig bryter jag ihop.”

Igelström skriver även att hon inte vill uttala sig mer än vad hon gör i inlägget.

”Det enda jag önskar just nu är att kunna vakna en morgon och känna mig pigg, glad och inte ha ont. Jag vet att den dagen kommer, och jag har nog aldrig längtat efter något så mycket”, skriver hon.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.