Grov stöld ur bostad

Fagerhult Artikeln publicerades

Tidigt på fredagsmorgonen åkte polisen till en bostad i Fagerhult med anledning av ett inbrott. På plats konstateras att tjuven eller tjuvarna tagit sig in genom att bryta upp ett fönster i bostaden. Efter en brottsplatsundersökning upprättade polispatrullen en anmälan om grov stöld genom inbrott. Det är inledningsvis okänt vad som stulits.

– Det brukar ganska ofta rubriceras som grov stöld när det handlar om en bostad. Men i och med att anmälan inte är klar ännu kan jag inte säga mer om rubricering och omständigheter i övrigt, säger Anna Göransson, presstalesperson på polisens ledningscentral i Malmö, på fredagsmorgonen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.