Annons

Frisk Woods kan ta ut sig själv i USA-lag

Golf • Publicerad 21 oktober 2019
Tiger Woods spelar golf igen.
Tiger Woods spelar golf igen.Foto: Lee Jin-man/AP/TT

Tiger Woods är tillbaka på golfbanan och håller dörren öppen för att ta ut sig själv till Presidents Cup i Melbourne i december. Legendaren är USA:s kapten i matchen mot det internationella laget, med spelare som inte är från USA eller Europa, och har fyra wildcards till sitt förfogande.

Woods säger att hoppet om spel i Presidents Cup har ökat, efter att han tillfrisknat snabbare än väntat efter en artroskopisk knäoperation i augusti. Den här veckan gör 43-åringen comeback i PGA-tävlingen i Japan, men redan på måndagen spelade han en jippobetonad uppvisningsrunda i form av "skins game" mot Jason Day, Rory McIlroy och Hideki Matsuyama. Day var mest lyckosam av stjärnorna och spelade ihop motsvarande 2 miljoner kronor, medan Woods fick nöja sig med drygt en halv miljon.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons