Annons

Förgiftade dotter med välling – åtalas

Brott • Publicerad 17 maj 2019
En man i 35-årsåldern åtalas misstänkt för att ha försökt mörda sin dotter genom att ge henne välling med läkemedel i. Arkivbild.
En man i 35-årsåldern åtalas misstänkt för att ha försökt mörda sin dotter genom att ge henne välling med läkemedel i. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 35-årsåldern i en småländsk kommun åtalas misstänkt för att ha försökt mörda sin dotter, som är i femårsåldern. Enligt åtalet ska mannen ha försökt döda flickan genom att blanda i läkemedel i hennes välling, skriver .

Barnet förlorade medvetandet och vårdades under ett par dygn på intensivvårdsavdelningen, men överlevde förgiftningen. Mannen greps av polis några dagar efter händelsen och har suttit häktad sedan slutet av april, rapporterar .

Mannen, som åtalas vid Växjö tingsrätt misstänks för försök till mord. Han erkänner brott i förhör med polisen.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons