Annons

Flera döda i skottlossning på bar

Det finns flera dödsoffer bland de elva personer som träffades när en man plötsligt öppnade eld på en bar i södra Kalifornien i USA. Även gärningsmannen är död.
USA • Publicerad 8 november 2018

Det var full aktivitet på country- och westernbaren Borderline när den misstänkte gärningsmannen – en man med skägg helt klädd i svart, enligt vittnen – öppnade eld. Han använde ett halvautomatiskt vapen, skriver lokaltidningen Ventura County Star.

Uppgifterna om att minst elva personer skadats kommer från sheriffkontoret i länet Ventura, vars pressträff direktsändes av nyhetskanalen ABC7. Det är oklart hur pass allvarligt läget är för de skadade.

Annons

Musikbaren ligger i Thousand Oaks omkring sex mil nordväst om Los Angeles. Det finns uppgifter om att ett 30-tal skott avfyrats, enligt Newsweek. Bland de skadade finns räddningspersonal.

– En polis har skottskadats, säger Garo Kuredjian från sheriffkontoret i länet Ventura, enligt ABC7.

Ett stort polis- och räddningspådrag och flera ambulanser syns på bilderna från området runt baren. Sheriffen i Ventura ska ha fått larm om händelsen klockan 23.30, klockan 8.30 på morgonen svensk tid.

Texten uppdateras.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons