Annons

"Bonusfamiljen" får en fjärde säsong

Tv • Publicerad 18 november 2019
"Bonusfamiljen" återvänder med en fjärde säsong. Arkivbild.
"Bonusfamiljen" återvänder med en fjärde säsong. Arkivbild.Foto: Pontus Lundahl/TT

SVT:s populära relationsserie "Bonusfamiljen" återvänder med en fjärde säsong, skriver Expressen.

Redan i våras när den tredje, och vad de flesta trodde skulle bli den sista, säsongen sändes började spekulationerna om en eventuell fortsättning. Nu har detta blivit verklighet, meddelar SVT.

Annons

”Bonusfamiljens oerhörda genomslag och den stora kärlek serien får motta från publiken är såklart avgörande för vårt beslut att beställa en fjärde säsong", skriver SVT:s dramachef Anna Croneman till Expressen.

Den fjärde säsongen kommer att bestå av åtta avsnitt. Huvudförfattare är Moa Herngren och Ditta Bongenhielm, medan Clara Herngren kommer att ha ett finger med i spelet under manusprocessen.

När den fjärde säsongen väntas ha premiär är i dagsläget oklart.

"Bonusfamiljen" hade premiär 2017 och blev snabbt en succé med bland annat skådespelarna Vera Vitali, Erik Johansson, Petra Mede och Marianne Mörck i rollerna. Upphovsmakare är Felix Herngren, Moa Herngren, Clara Herngren och Calle Marthin.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons