Näringsliv

Barometern-OT startar näringslivskvällar

Kalmar Artikeln publicerades

Intresset för det lokala näringslivet är stort. Barometern-OT vill därför erbjuda sina trogna prenumeranter mer fördjupning kring företag och aktuella ämnen genom att bjuda in till näringslivskvällar där läsare och lokala företag får chansen att mötas.

Dels kommer det att bli speciella näringslivskvällar i Tidningshuset där intressanta företag får berätta om sin verksamhet och resa, och dels kommer Barometern-OT också att erbjuda prenumeranter att följa med ut och hälsa på hos olika företag och få en inblick i verksamheten.

Barometern-OT:s näringslivsredaktör Jörgen Ström och marknads- och upplagechefen Elis Nazmieva Eriksson ska satsa på näringslivskvällar för prenumeranter.
Foto: Mats Holmertz
Barometern-OT:s näringslivsredaktör Jörgen Ström och marknads- och upplagechefen Elis Nazmieva Eriksson ska satsa på näringslivskvällar för prenumeranter.

– Vi vill skapa en mötesplats för både företag och privatpersoner. Alla möten mellan människor har en början och ett slut och på det sättet tror vi detta kan skapa nya kontakter och insikter – men också trevliga minnen och kunskap, och kanske början på något nytt. De här kvällarna är också ett jättebra tillfälle för oss på Barometern-OT att möta våra läsare, säger Barometern-OT:s upplage- och marknadschef Elis Nazmieva Eriksson.

Första näringslivskvällen blir tisdagen 29 oktober i Barometerns tidningshus då New Waves grundare och koncernchef Torsten Jansson kommer att vara huvudgäst. Även det expansiva Kalmarbolagets Consultifys vd Freddy Ehrnborg Kallmeby kommer.

Kvällen kommer att modereras av näringslivsredaktören Jörgen Ström – men besökarna kommer också få tillfällen att ställa egna frågor.

– Torsten Jansson är en av regionens mest intressanta näringslivsprofiler. New Wave är ett börsnoterat mångmiljardbolag som satsar hårt internationellt på sina profilprodukter. Men bolaget finns också lokalt genom sin satsning i Kosta. Torsten Jansson är en självlärd entreprenör som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Freddy Ehrnborg Kallmeby driver ett av Kalmars mest spännande nya bolag där man satsar på att få unga människor i arbete. Han har också i vår tidning berättat om sina tidigare alkoholproblem. Jag är övertygad om att det kommer bli en mycket spännande kväll, säger Jörgen Ström.

Biljetter köper du i Tidningshusets reception, Västra Sjögatan 7 i Kalmar, eller via Nortic.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.