Annons

Azealia Banks anklagar SAS-personal för våld

Musik • Publicerad 27 augusti 2019
Azealia Banks. Arkivbild.
Azealia Banks. Arkivbild.Foto: Rich Fury/AP/TT

Den amerikanska rapstjärnan Azealia Banks anklagar SAS-personal för misshandel, skriver . Artisten, som har varit på besök i Sverige, flög på måndagen med SAS från Stockholm till Los Angeles. På Instagram publicerade stjärnan en video där hon påstår sig bli slagen av en person som jobbar ombord på flygplanet.

"Den här kvinnan slog mig. Hon slog mig på ett jävla flygplan", säger Azealia Banks i videon som nu är borttagen, enligt Nöjesbladet.

Annons

SAS bekräftar för Nöjesbladet att en passagerare betedde sig opassande mot andra passagerare och mot personalen, och att polis och FBI fick tillkallas när planet landade i Los Angeles.

Azealia Banks har den senaste tiden befunnit sig i Stockholm. Enligt Nöjesbladet har artisten under sin vistelse i Sverige skrivit på Instagram att svenskar "definitivt är rasister" och att hon "hade älskat att bomba skiten ur det här stället och ge alla vita något att böla över".

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons