Annons

Alcazar-stjärnan leder relationsprogram

Tv • Publicerad 19 november 2019
Tess Merkel Solomons leder nya webbserien "Soffan". Pressbild.
Tess Merkel Solomons leder nya webbserien "Soffan". Pressbild.Foto: Linus Hallsénius

Tess Merkel Solomons, känd från discogruppen Alcazar, debuterar som programledare. I det nya relationsprogrammet "Soffan" tar hon hjälp av en kändispanel för att prata om och lösa relationsproblem.

"Jag är ofta den som vännerna vänder sig till med sina personliga problem. Därför känns det helt naturligt för mig att leda 'Soffan' och lösa tittarnas relationsproblem och dilemman tillsammans med den fantastiska panelen", säger Tess Merkel Solomons i ett pressmeddelande.

Annons

Bland paneldeltagarna finns Siw Malmkvist, Sina "Sean Banan" Samadi, Jonas Hallberg och Caroline Ringskog Ferrada-Noli. Panelen byts ut inför varje nytt avsnitt.

"Soffan" kommer att sändas i sex avsnitt och finnas på strömningstjänsterna Viaplay och Viafree. Premiärdatum är den 29 november.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons