Två klasser deltar i riksfinalen i schack

Nybro Artikeln publicerades
4A på Hanemåla skolan strax innan avfärden till finalen i schackfyran i Västerås.
4A på Hanemåla skolan strax innan avfärden till finalen i schackfyran i Västerås.

I helgen drar det ihop sig till final i schackfyran i Västerås. Från Nybro deltar Hanemålaskolan och Montessoriskolan i riksfinalen.

Tidigare har tidningen skrivit att Montessoriskolan ska delta i riksfinalen i Västerås i helgen. Nu ska även elever från klass 4A på Hanemålaskolan vara med i finalen.

Under fredagen åker eleverna från Hanemåla tillsammans med föräldrar och elevassistenten Paul Johansson till Västerås. För att eleverna ska ha möjlighet att åka har skolan beslutat att betala en större del av kostnaderna. Återstående kostnader täcks av sponsring, vilket innebär att alla eleverna kan åka kostnadsfritt på resan.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.