Två döda efter sidokrock utanför Örsjö

Örsjö Artikeln publicerades

En trafikolycka med två personbilar inblandade inträffade vid 21-tiden på torsdagskvällen i höjd med Örsjö på riksväg 25. Två personer har avlidit.

Enligt Sveriges Radio P4 Kalmar körde en bil in i sidan på en annan. Fyra personer ska ha färdats i fordonen och två personer skadades allvarligt.

Polisen meddelade under natten att de två allvarligt skadade har avlidit. De avlidna är en man och en kvinna, båda födda på 1930-talet. Anhöriga är underrättade.

Polisen har beslagtagit bilarna som var inblandade i olyckan.

Enligt uppgift från Trafikverket var vägen avstängd i västergående riktning fram till klockan 22.15.

Därefter meddelade Trafikverket att det rådde mycket begränsad framkomlighet i samband med bärgningsarbetet. Vid 23-tiden var vägen öppen för trafik som vanligt igen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.