Nybro Energi startar tävling om det bästa med Nybro

Nybro Artikeln publicerades

Nybro Energi har startat en tävling på sociala medier där bolaget vill få in förslag på vad kommuninvånarna själva tycker är det bästa med Nybro kommun.

”Vi hoppas att detta ska skapa ett engagemang och en stolthet över kommunen. Vi är en relativt liten kommun och vi behöver jobba tillsammans för att få landsbygd och tätorter att leva”, skriver vd:n Håkan Dahlgren i ett pressmeddelande.

Tävlingen har kommit till stånd efter uppgifter om att Nybro kommun minskar i befolkningsantal. Den 1 mars sker en utlottning av tre korgar med choklad till förslagsställare.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.