Nya föreställningar med Nybros folklustspel

Nybro Artikeln publicerades

I höstas spelade Månskensteatern folklustspelet ”Nybro i mitt hjärta” inför fullsatta salonger i Folkan. Nu blir det tre nya föreställningar.

”Nybro i mitt hjärta”, skrivet av den tidigare kyrkoherden Johan Thelin, skildrar välkända händelser och personer i Nybro stads historia - i många fall med en humoristisk glimt.

– I princip var det fullsatt på alla föreställningar, och vi har bara fått positiva reaktioner. Vi uppfattade det som att det fanns intresse för ytterligare föreställningar. Därför vågade vi oss på att fortsätta. Kring jultid hade omkring hälften av platserna sålts, säger Torbjörn Quist i Månskensteatern.

På fredag kväll tar ensemblen plats i Folkan igen. Därefter blir det också föreställningar på lördag eftermiddag och lördag kväll.

Senare i år fortsätter Månskensteatern med skådespeleri i Hammarsmedjan i Orrefors.

– Eventuellt kan det också bli något med inriktning på barn, men det är inte bestämt ännu, säger Torbjörn Quist.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.