Hallå där!

Nybro Artikeln publicerades
Jessica Kinnander från Rotary.
Foto: Anna Borg
Jessica Kinnander från Rotary.

Jessica Kinnander från Nybro Rotaryklubb. I slutet av veckan startar klubben en ny aktivitet - Rotarytåget.

1. Vad innebär Rotarytåget?

Vi planerar en promenadrunda runt om i Nybro. Upphämtning av nya ”promenerare” sker antingen vid fasta platser, eller hemma hos er (anges vid anmälan). Lite som en hop-on-hop-off-buss. Vi promenerar tillsammans i ett tempo så att alla hänger med.

2. Vilket är syftet?

– Samlar in pengar till välgörenhet samtidigt som vi nätverkar och kommer i form under trevliga former. Den fysiska aktiviteten gör att vi tänker bättre och ökar vår kreativitet.

3. Hur går insamlingen till?

– Vi tar en avgift på 20 kronor per person som går till något av våra välgörenhetsprojekt.

4. Vilka projekt samlar ni in till?

– Vi har en lista på tänkbara projekt och på nästa styrelsemöte den 29 mars beslutas om vilka vi satsar på i år. Generellt väljer vi projekt som gör gott här lokalt i Nybro.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.