Glada musiker spelar i bygdegården i Torsås

Torsås Artikeln publicerades

Under maj kommer bandet Glada Bokens Orkester till Torsås för att underhålla. Nybrobandet består av Emil Lindqvist, Andreas Mauritzsson, Linus Bern och Simon Hermansson. Åsa Håkansson och Emma Couchér är med på körsång.

Glada Bokens Orkester bildades för drygt två år sedan på den dagliga verksamheten för LSS i Nybro under en studiecirkel i musik. Sedan dess har gruppen blivit känd och spelar bland annat på äldreboenden, i Kristallen i Nybro och på andra platser i regionen. I vår har bandet deltagit i musiktävlingen Startist med sin version av Änglahund. De har även spelat in musikvideos. Torsdagen den nionde maj spelar gruppen på bygdegården i Torsås.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.