Nöje

Lukas Holm från Kalmar i Paradise hotel

Kalmar/Stockholm Artikeln publicerades

25-årige Lukas Holm från Kalmar är en av deltagarna i nya säsongen av dokusåpan Paradise hotel.

Måndagen den 3 september drar en ny säsong av skandalomsusade dokusåpan Paradise hotel igång på TV3. En rad deltagare har offentliggjorts den senaste tiden och på torsdagen avslöjade TV3 att Kalmarkillen Lukas Holm är en av deltagarna som åker till inspelningsplatsen och lyxhotellet i Acapulco i Mexiko.

– Jag ångrar ingenting. Jag älskade tiden i huset och att vara omringad av filmkameror. Jag skulle göra om det varje dag om jag fick.

Hur hamnade du i Paradise hotel?

– Jag spontansökte. Jag satt hemma en fredagskväll och slängde iväg en ansökan. Jag kände att jag ville förändra mitt liv och göra något annat. Jag har följt programmet i fyra år och tänkte att det är ett äventyr där man får visa vem man är i tv.

Fakta

Lukas Holm

Ålder: 25 år

Bor: På Kungsholmen i Stockholm, uppväxt i Kalmar.

Aktuell: En av deltagarna i nya säsongen av dokusåpan Paradise hotel som har säsongspremiär i TV3 den 3 september.

Visa mer...

Hur var tiden i Mexiko?

– Det går inte att beskriva känslan. Jag gillar verkligen det där livet. Det vi gör där i huset är ju egentligen sådant som vi ungdomar gör hemma med. Det har funnits stunder då jag har gråtit och haft hemlängtan också, men det är ju ett spel att vara med på en sådan grej. Det positiva väger upp det negativa. Det var mitt livs resa.

Programmet är förknippat med skandaler, sex, fylla och intriger – vad tänkte du om det när du kom med?

– Det blir mycket drama och intriger, men det är ju ett spel och det måste man ha med sig. Man kom in i en slags roll. Första dagarna var det lite konstigt, men sedan vande man sig att ha kameror överallt.

På programmets Facebooksida beskriver du dig som en spontan romantiker?

– Jag är romantiker fullt ut och jag har mycket energi. Jag tänker inte efter utan bara gör.

Vet du hur programmet blir?

– Nej, jag vet absolut ingenting. Jag är skitnervös, men jag har inget att oroa mig för. Jag har inte varit elak eller så. Jag är nog clownen i programmet, lite gubben i lådan som dyker upp överallt och ingenstans.

Vad tycker dina föräldrar om att du är med i Paradise hotel?

– De stöttar mig i allt. I början fick de en chock och mamma ville nog bara stänga dörren, men nu är de stolta. De är rädda för att jag har sagt dumma saker, men de kommer nog bara att få skratta. Fast morsan är svinrädd, ha, ha.

Det brukar alltid bli mycket skriverier kring programmet – är du beredd på det?

– Jag är beredd och jag älskar det!

Så här presenterar Lukas Holm sig själv på Paradise hotels Facebooksida:

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.