Man brottsmisstänkt efter trafikolycka

Ålem Artikeln publicerades

Vd 12-tiden på onsdagen körde en personbil i diket på E22 strax norr om Ålem.

När polisen kom fram till platsen fick man kontakt med en man som då uppgav att en annan person kört bilen. Polisen sökte därför med hundpatrull efter den andra personen – men utan resultat.

– Det finns just nu inget annat som tyder på att någon annan kört bilen så den mannen som vi fått kontakt med hanterar vi just nu som misstänkt, säger Kim Hild, presstalesperson på polisens ledningscentral i Malmö.

Mannen, som är 28 år, var så pass berusad att han fick omhändertas. Han misstänks nu för drograttfylleri, narkotikabrott, vårdslöshet i trafik samt för grov olovlig körning.

Efter olyckan bärgades bilen och vägen stängdes av i norrgående riktning i cirka en timme.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.