14 fastigheter anmälda till kommunen

Mönsterås kommun Artikeln publicerades

En person har skickat in en anmälan som omfattar 14 olika fastigheter i kommunen. Personen vill att det görs kontroller för att se om ägarna har brutit mot exempelvis byggregler.

Plan- och byggchefen Henrik Eriksson konstaterar att det är en diger lista men man har nu fördelat de olika fastigheterna på inspektörerna.

Ett par av ärendena gäller misstänkt oljeläckage från gamla fordon och de ärendena har lämnats över till miljönämnden.

De fastigheter som pekas ut ligger i Ålem, Blomstermåla, Timmernabben och Sandbäckshult. Personen vill bland annat att kommunen kollar om det finns bygglov och strandskyddsdispens i de olika fallen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.