Annons

Tjuvjakt ger sig ut på höstturné - kommer till Kalmar i november

Efter sommarens turné ger sig hiphop-gruppen Tjuvjakt ut i landet igen.
Musik • Publicerad 12 september 2018
Tjuvjakt med medlemmarna Fredrik "Woodz" Eriksson, Arvid Lundquist, Jesper Swärd och Kid Eriksson och i förgrunden Olle Grafström.
Tjuvjakt med medlemmarna Fredrik "Woodz" Eriksson, Arvid Lundquist, Jesper Swärd och Kid Eriksson och i förgrunden Olle Grafström.Foto: Claudio Bresciani/TT

Tjuvjakt packar väskorna i höst och ger sig ut på turné. Bandet består av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson (Sofia Wistam och Thomas Orup Erikssons son), Jesper Swärd och Fredrik "Woodz" Eriksson.

De är kända för bland annat jättehiten Tårarna i halsen som med sina 27 miljoner streams är deras största låt hittills. Under året släppte gruppen albumet Okokokokokokok som gästas av både Petter och Thomas Stenström.

Annons

"Det har varit en sjukt bra sommar, och vi är jävligt peppade på att fortsätta se vad hösten har att komma med", skriver gruppen i ett pressmeddelande.

Den 10 november gästar de nöjesstället Sandra i Kalmar.

Anna TörnkvistSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons