Annons

Show som gjort världssuccé kommer till Oskarshamn

Den prisbelönta och politiska australiensiska showen Hot Brown Honey, som innehåller bland annat burlesk, dans, komedi, poesi och sång, är på turné i Sverige. På måndag, den 17 september, kommer den till Oskarshamn.
Oskarshamn • Publicerad 13 september 2018 • Uppdaterad 14 september 2018
Hot Brown Honey.
Hot Brown Honey.Foto: Dylan Evans

Det australiensiska kvinnokollektivet Hot Brown Honey har spelat världen över för utsålda hus sedan 2015. Nu tar Riktsteatern showen på turné i Sverige och den 17 september kommer den till Forum i Oskarshamn.

– Jag blev så glad, helt knockad, när jag såg dessa fantastiska kvinnliga artister, vilket gäng, vilken härligt svängande urkraft med ett bra budskap, säger Ann-Cathrine Fröjdö, producent på Riksteatern.

Annons

Budskapet är Make noise! – Vägra vara tyst och showen har beskrivits som politiskt medveten, briljant, smart och ett underhållande party i utländska medier.

Hot Brown Honey består av Lisa Fa’alafi, Ofa Fotu, Hope Haami, Crystal Stacey, Elena Wangurra och Yami ”Rowdy” Lofvenberg.

Kim Ustamujic JohansenSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons