Kultur

Så många fjädrar får banden på Borgholm brinner

Borgholm Artikeln publicerades

Graveyard, In Flames, Refused. Fredag och lördag arrangerades metalfestivalen Borgholm Brinner i Borgholms Slottsruin. Här hittar du våra recensioner.

Graveyard – Imponerande utan extas

”Den värsta värmebölje-hettan har precis lagt sig men ändå lyckas inte Graveyard tända publiken till den extas som senare band lyckas med”, skriver Barometern-OT:s recensent.

In Flames – Publiken lyfte In Flames till höga höjder

”In Flames har en otroligt, på gränsen till vansinnigt hängiven publik som svarar på minsta vink från scen. Ett häftigt växelspel som man inte upplever så ofta”, skriver Barometern-OT:s recensent.

Refused – Förvandlar ruinen till en kokande kittel

”Sångaren Dennis Lyxzén är (som alltid) formidabel på scen och studsar runt med mikrofonen vilt svingande i sladden”, skriver Barometern-OT:s recensent.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.