Annons

Robert Wells kommer till Öland

I sommar får Gillberga stenbrott celebert besök av Robert Wells och hans trio.
Öland • Publicerad 15 december 2017
Robert Wells kommer till stenbrottet i Gillberga i sommar.
Robert Wells kommer till stenbrottet i Gillberga i sommar.Foto: JESSICA GOW / TT

Det är den 22 juli sommaren 2018 som Robert Wells tillsammans med sin trio och vocalistgruppen Vocalettes kommer till Gillberga stenbrott på norra Öland.

”Vi räknar med stort tryck på biljettförsäljningen för detta är en drömbokning som vi fått till i Källa hembygdsförening. Att lyckas engagera Robert att samarbeta med oss är jättestort för vår lilla förening och han verkar jättetaggad för att få komma hit. Detta kommer att bli en helt fantastisk kväll i stenbrottet med denna världsartist och hans medmusiker”, skriver Torbjörn Gustavsson, konsertansvarig och styrelseledamot Källa Hembygdsförening, i ett pressmeddelande.

Annons

Föreningen hälsar att de inom kort kommer släppa ännu ett namn till den andra konserten som kommer äga rum på Gillberga i sommar.

Biljetterna till konserten släpps på måndag den 18 december.

Hjalmar TellSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons