Annons

Perrelli till Kalmar med sin nya show

I sommar spelar Charlotte Perrelli in Så mycket bättre på Gotland. Till hösten kommer hon till Kalmar med sin show Flickan från Småland.
Kalmar • Publicerad 4 maj 2018

Det har gått 20 år sedan Charlotte Perrelli vann Eurovision Song Contest med Take me to your heaven. Hon har genom åren släppt nio soloalbum, tävlat i Melodifestivalen fyra gånger, varit programledare för tävlingen tre gånger, turnerat i Europa och Asien, varit jurymedlem i Talang, spelat huvudroller i musikaler som Skönheten och odjuret, Jesus Christ Superstar och Evita. I höst ska hon sammanfatta sin karriär med en självbiografi och en konserthusturné. Både turnén och boken heter Flickan från Småland. Den 30 november kommer hon med showen till Kalmarsalen. Showens manus är skrivet av Edward af Sillén.

”I över 20 år har jag turnerat runt Sverige i både stora och små produktioner. Att i år få åka med mitt egna band till Sveriges finaste konserthus är en sådan lyx som jag drömt om i många år. Det är just mötet med publiken, nerven och det oförutsägbara som man bara får uppleva live som jag brinner för.” säger Charlotte Perrelli.

Perrelli är också aktuell med showen Diggiloo i sommar, som kommer till Borgholm den 12 juli.

Kim Ustamujic JohansenSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons