Kultur & Nöje

Mollie Lindén vidare – se hennes låtar här

Tv Artikeln publicerades
Semifinaltrion. Lisa Ajax, Mollie Lindén och Josefine Myrberg.
Foto:Jessica Gow/TT
Semifinaltrion. Lisa Ajax, Mollie Lindén och Josefine Myrberg.

Tre artister är kvar i Idol - Mollie Lindén från Oskarshamn är en av dem.

Efter fredagsfinaler späckade med lovord hade Mollie Lindén från Oskarshamn en tuff kväll i fredagens program. Varken Darins val av låt till Mollie, Why does it rain, eller den specialskrivna Losing myself without you skriven av Albin Johnsén och Mattias Andréasson föll juryn i smaken. Däremot bönföll Laila Bagge Wahlgren, Alexander Bard och Anders Bagge tittarna att se till att ha Mollie Lindén kvar i tävlingen. Vilket de fixade.

Den som, enligt juryn, borde åka hem var Ludvig Turner och han hängde som vanligt löst, tillsammans med Josefine Myrberg och efter ett litet tal om att Josefine borde gå vidare, blev det så.

Nästa fredag är det semifinal. Efter fredagsfinalen avslöjade juryn att trion nästa fredag ska få varsin glänsarlåt och varsin utmanarlåt. Mollie Lindéns utmanarlåt är Meghan Trainors All about the bass och glänsarlåten är James Arthurs Impossible. (Bar-OT)

Kolla in hennes andra.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.