Två män gripna efter bråk utanför Baronen

Kalmar Artikeln publicerades
Köpcenter Baronen i kvällsmörker
Foto: Peter Karlsson
Köpcenter Baronen i kvällsmörker

Flera polispatruller skickades på ett larm om bråk mellan flera ungdomar utanför McDonalds på Baronen i centrala Kalmar vid 18.30-tiden på lördagen.

På plats greps två yngre män, 25 och 21 år gamla, båda misstänkta för misshandel.

Fler uppgifter än så kunde inte polisen lämna på lördagskvällen. Männen släpptes senare på fri fot, efter förhör och beslut av åklagare. Men de är fortfarande misstänkta för brott.

Det är inte första gången det är stökigt utanför Baronen. Sedan en längre tid har särskilda insatser riktats mot området kring Baronen och Centralstationen i Kalmar, där det senaste året varit oroligt med gäng, bråk, snatterier och förekomst av droger.

 

Poliser vid Baronen efter höstens stök 2018.
Foto: Sofia Hedman
Poliser vid Baronen efter höstens stök 2018.

Läs mer om rapporteringen kring stöket kring Baronen:

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.