P-situationen under Ironman upprör: ”Oerhört dåligt av kommunen”

Kalmar Artikeln publicerades

Ironman resulterade i parkeringsböter för många bilister. Detta har upprört flera Kalmarbor, bland annat tre personer som har skrivit insändare till tidningen där de anser att kommunen har skött situationen bristfälligt.

”Ja, korrekt enligt lagboken men oerhört dåligt av kommunen att först inte se till att det finns tillräckligt med parkeringsplatser (det var smockfullt överallt) och därefter sko sig på invånare och gäster.” skriver en Kalmarbo vars insändare du kan läsa här:

Under rubriken 'Jag skäms för min stad' skriver en annan insändarskribent så här: ”En dag, en väldigt speciell dag om året som denna kunde man väl se mellan fingrarna? Speciellt som det inte går att nyttja p-platser på grund av avstängningar eller att de är del i tävlingsområdet. Trist!”

”De stod inte i vägen för någon.” anser en tredje insändarskribent:

Här kan du läsa mer om lördagens parkeringskaos:

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.