Missa inte helgens Bonus Weekend-bilaga

Bonus Weekend Artikeln publicerades

Mollies och Elins utmaning.

Mor och dotter gör halv Ironman i Frankrike.

Cykling och yoga på Stigs väg tillbaka efter stroken.

Och mycket mera.

Missa inte helgens fullmatade Bonus Weekend-bilaga.

Elin Namnieks och Mollie Minott.
Elin Namnieks och Mollie Minott.

För ett par veckor sedan kunde ni läsa om Jenny Grindestam som gjorde en Superklassiker ifjol och Peter Karlsson som deltog i 55 lopp året han fyllda 55. Här möter ni Elin, Mollie, Johanna och Stephanie, fyra kvinnor med siktet inställt på varsin träningsutmaning.

Färgstark, inspirerande och glädjefyllt. Rebecka Rosengren delar med sig av sitt intresse för mode, smink och resor på Instagram.

Stig Wolfgang.
Stig Wolfgang.

Varje år drabbas cirka 25 000 personer av stroke. 20 procent av de drabbade är under 65 år. För Stig Wolfgang har träning och yoga vart ett sätt att komma tillbaka efter stroken.

Jörgen Rasmussen.
Jörgen Rasmussen.

Krögaren Jörgen Rasmussen var i sitt livs form när han drabbades av en transitorisk ischemisk attack. I dag mår han bra, men oron att drabbas igen bär han med sig varje dag.

Vad kan du som nära anhörig göra? Här berättar Barometern-OT:s reporter Mats Andersson om hur det var att lev vid sidan om när hans hustru Cathrin drabbades av en stroke.

”Uppiggande att klara av något så komplicerat som att ladda ner en app.” Det skriver Eva Bergquist Andersson i sin krönika.

 

Mer från Bonus Weekend