Kaggelever misstänks för intrång på Stagg

Kalmar Artikeln publicerades

Buset inför skolrugbyn saknade tillstånd från skolledningen. Nu utreder polisen ett antal elever på Lars Kagg-skolan för olaga intrång på Stagnelisskolan. Det rapporterar Östra Småland.

Det var natten före årets skolrugby som ett larm utlöstes på Stagneliusskolan. När väktare kom till platsen sågs en grupp ynglingar avlägsna sig – och via en övervakningsfilm kunde Lars Kagg-skolans ledning identifiera eleverna. Enligt Östra Småland saknade det misstänkta buset tillstånd från skolledningen och nu har polisen inlett en förundersökning om olaga intrång.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.