Två kända komiker stand in för Johanna Nordström på Park Hermina

Kalmar Artikeln publicerades

Komikern Tobias Persson, bland annat känd för föreställningen Man på prov, agerar stand in på Park Hermina under söndagen på grund av ett sjukdomsfall. I ett mejl från krögaren Anders Hansson Skaret till tidningen bekräftas nu att även Mikael Tornving kommer medverka under kvällen.

Egentligen var det tänkt att komikern Johanna Nordström skulle ha uppträtt. I ett inlägg på Instagram förklarar hon att uppträdandet ställs in på grund av sjukdom.

– Inatt så kollapsade jag helt och hållet och (jag) måste ta det här på allvar, skriver hon på sin Instagram.

Komikern ställer även in sitt framträdande i Borgholm hon skulle gjort under tisdagen.

Nordström var en av fyra komiker som uppträder på Park Hermina under söndagarna i juli. Den 28:e, alltså nästa söndag, ska Kristoffer Appelqvist stå för framträdandet.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.