Välkommen till MinBarometern – en ny läsupplevelse

Kalmar Artikeln publicerades

I dag lanserar Barometern-OT ett nytt sätt att läsa nyheter på. Med dig som nyhetschef.

MinBarometern och MinOT heter apparna som nu ligger klara och väntar på att du ska ladda ner dem. Gör det! (Klicka här för att ladda ner MinBarometern eller MinOT den i App Store eller här för att ladda ner MinBarometern eller MinOT i Google Play) Jag lovar att apparna gör ditt tidningsläsande i mobilen både effektivare och roligare.

Du kan ta del av innehållet i apparna på tre sätt.

1. Toppnyheter. Här hittar du de hetaste och senaste nyheterna.

2. Utgåvor. Två gånger per dygn sammanställer vi ett paket av dagens viktigaste nyheter. Den första utgåvan kommer till frukosten, den andra till tv-soffan på kvällen.

3. Mina val. Här kan du enkelt skapa egna nyhetsflöden av ämnen, platser eller skribenter som du vill följa. Du kan också styra om du vill ha så kallade pushnotiser när något nytt har hänt. Det är därför appen heter MinBarometern. Du blir liksom din egen nyhetschef.

De nya apparna ingår i din prenumeration. Här hittar du en guide till hur du kommer igång:

Välkommen till MinBarometern och MinOT!

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.